Äggröra
När jag bodde i Danmark älskade jag deras äggröra/sallad som ofta serverades
i samband med påskmiddagarna. Idag blev jag himla sugen på att göra en, så jag rörde ihop en sallad.
Den blev väldigt god, men hade jag inte kört på LCHF hade jag nog gärna rivit ner ett äpple i för att få lite sötma.

Ingredienser:
7 hårdkokta ägg
1 msk creme fraiche
1 dl majonäs
1 röd lök
1 tsk curry
salt, peppar
Koka äggen i ca 12 min så att de blir hårdkokta.
Hacka under tiden löken och blanda samman med övriga ingredienser i en skål.
När äggen kokat klart, skölj dem i kallt vatten och mosa de sedan med hjälp av en gaffel på en tallrik.
Låt äggen svalna innan du blandar i dem i skålen med övriga ingredienser.
Smaka av, krydda mer om det behövs.
(Enligt Lifesum innehåller hela röran 11,5 kolhydrater, men räcker till 4 personer!)