Wraps med Dillröra

LCHF WRAP - Perfekt till lunch, men också kanon att ha med som mat vid utflykter. 
Sonen älskade "pannkakan" som han kallade den. Exprimentera gärna med fyllningen.
Idag gjorde jag en dillröra (se nedan) som vi fyllde wrapsen med. Super gott!
 
1 Wrap:
2 ägg
3 msk grädde
1 msk fiberhusk
1 tsk salt
1 msk smör till stekning
 
Blanda samman alla ingredienser i en skål med en gaffel. När stekpannan är varm höll över smeten och stek i några min/sida tills wrapen har fått en fin gyllenbrunfärg. Lägg på en tallrik och låt svalna innan fyllningen läggs i.
 
 
Dillröra (till 3 wraps)

2 dl creme fraiche (34%)
1/2 rödpaprika
50 gram koka skinka
1 liten rödlök
1 msk fryst dill
1 tsk dijon
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
 

Lägg Creme Fraiche i en mindre skål, hacka paprika, och rödlök fint och blanda i creme fraichen. Strimla skinkan i önskan storlek och häll i röran. Lägg i övriga ingredienser och rör runt.