Pulledpork & Hemmagjord BBQ-sås

1,5 kg fläskkarré
BBQ-SÅS
3 dl vatten
2 msk dijon
1 msk worschestersås
1 dl steviaketcup
1 msk sweetchilisås
1 Ekologisk köttbuljong
2 msk glutenfri soya (kikkoman använder jag)
1 Rödlök
1 dl rödvin
1 krm cayennepeppar
1 msk ingefära
Salt
Peppar
Färsk Rosmarin (kan uteslutas)
Blanda alla ingredienser i en skål först och häll sedan över såsen på köttet.
Sätt in i ugnen på 145 grader i ca 6 timmar.
Servera med Coleslaw och sallad.

1/2 vitkålshuvudet (litet) eller ca 7 dl.
1 st morot
1 Rödlök
2,5 dl creme fraich (34 %)
½ dl majonäs
2 vitlök
4 msk vispgrädde
1 msk senap (dijon)
salt peppar
Riv vitkålen med en osthyvel, riv moroten med ett rivjärn. Blanda sedan alla ingredienser i en skål.
Krydda efter önskad smak av salt och peppar. Låt stå i kylskåpet en stund innan servering.