Ugnsstekt kotlett med vitlök och timjan

6 st vitlök
en knipe timian
1 msk dijon
1 msk soya (glutenfri)
salt, peppar,
700 gram harricots vert
1/2 citron
dragon
Börja med att sätt ugnen på 225 grader.
Ta sedan fram en ugnsform och börja därefter att skära små snitt i kotletten, lagom stora så att en halv vitlök får plats i "fickan".
Lägg därefter i de halverade vitlöken i hålen och salta och peppra hela kotletten. Smörj kotletten med dijonsenap och lägg sedan över löken, soyan och timjan. Grilla mitt i ugnen i en ugnsform i ca 20 min. Sänk därefter värmen till 175 grader och låt kotletten stå inne i ca 40 min tills kotletten har en mittentemp. på 65 grader. Ta ut kotletten och låt den vila i ca 5 min.
Servera med smörstekta Harricots Verts med dragon och saften från en halv citron och gärna lite majonäs.