Grönkålschips

Grönkålschips
Idag va det min tur att prova på att göra de omtalade grökålschipsen.
Jag har hört många olika meningar om dessa chipsen och mina förväntningar var inte särskilt stora.
Men jag tyckte de föll mig i smaken men tyckte jag saknade något som provade att droppa lite citron och
jag måste säga att jag tycker det höjde smaken avsevärt! Det salta och sura och krispiga! 
 
 
 
 
Ingredienser:
150 gram Grönkål (Jag köper färdiga på påse så slipper jag arbetet med att ta bort stjälken)
1 dl olivolja
Havssalt
Rosmarin
ev. lite citron.
 
Gör så här:
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg Grönkålen på en plåt med bakplåtspapper.
Häll över oljan och massera in oljan på chipsen med hjälp av händer.
Strö över saltet och rosmarinen.
Rosta i ugnen i ca 15-20 min, eller tills chipsen blivit krispiga.
 
Droppa lite citron över chipsen när de varit inne i ugnen.